tego videnskaben blue light blå lys briller

Sådan virker vores briller

Videnskaben
BLUE LIGHT BRILLER + SOLBRILLER I ÉN?

HVAD ER GEN2™ BRILLER?

Vores specieltdesignede GEN2 fotokromiske briller fås med vores blue light linser, som samtidig er tilsat særlige molekyler i deres linser, der bliver aktiveret, når de bliver udsat for sollys. Molekylerne forvandler sig til præcis samme sorte lag som i et par almindelige solbriller.

Du får her et par blue light briller OG et par solbriller i én brille.

Se vores udvalg af fotokromiske briller

fotokromisk photochromic briller blue light briller tego

Hvad er blue light?

Blue light, eller blå lys er et UV-lys, som bliver afgivet fra solen og elektroniske enheder som f.eks. mobiltelefoner, computere, tablets, TV osv.

HVORFOR ER DET BLÅ LYS SKADELIGT?

Forstyrret døgnrytme, træthed om dagen, hovedpine/migræne, stress, tørre øjne, sløret syn, uro i kroppen - Disse er kun de mest forekommende bivirkninger fra eksponering af blue light.

Vores øjne kan ikke filtrere det blå lys væk, og især ikke den mængde stråling som vores digitale enheder udsætter os for. Menneskeøjet arbejder tæt sammen med hjernen, og hver gang øjet bliver udsat for blå lys, så sender det en signal til hjernen om at det er dag. Her aktiverer hjernen de gener, som har ansvar for, at vi kan fungere optimalt om dagen, og samtidig slukker for de funktioner, som er nødvendige, for at vi kan falde til ro.

Blå lys er ikke skadeligt i meget små længder, men studier viser, at mennesket allerede kan få bivirkninger efter bare 20 minutters skærmtid om dagen.

VORES SKÆRMTID STIGER, MENS VORES HELBRED SVÆKKES.

Det er ingen hemmelighed, at vi lever i den digitale tidsalder, hvor vi er afhængige af vores digitale enheder for at fuldføre vores daglige formåen som f.eks. arbejdeskole eller vedlige holde vores sociale velvær.

De seneste år har vidensmænd slået alarm med deres studier, der viser utallige bivirkninger som følge af vores øgede skærmtid.

Anbefalingen står klart: Reducer skærmtid til 20 minutter om dagen. Dette er dog umuligt for de fleste, som arbejder eller går i skole, hvor skærmtid er et krav - og det er netop derfor, at vi tilbyder vores briller, som ruster dig på til mange timers skærmtid, hvor du er meget bedre beskyttet.

blue light briller tego

BLÅ LYS FORRINGER VORES SØVN

Utallige studier peger på, at det blå lys forstyrrer vores døgnrytme og søvn, som leder til at vi ikke kan fungere optimalt om dagen.

Hvad er melatonin?: Melatonin er kroppens søvnhormon, som gør os trætte, når vi skal sove.

Det blå lys snyder vores hjerne til at tro, det er dag, hvilket får kroppen til at stoppe med at producere søvnhormonet melatonin. Her bliver vores døgnrytme forstyrret, og vi får svært ved at sove.

tego blue light børn køb nu

UNDERSØGELSER VISER AT SÆRLIGT BØRN ER I FAREZONEN

Blå lys er især skadeligt for børn, da deres øjne ikke er fuldt udviklet, og er derfor meget mere sårbare og følsomme end voksnes. Dette bekræfter selveste SleepFoundation gennem deres studie, og tilføjer ydermere, at børns melatonin niveau (søvnhormon) bliver dobbelt så meget reduceret end voksnes.

HVORDAN VIRKER VORES BRILLER?

Vores briller har integreret et specieltdesignet filter i deres linse, som filterer blå lys væk, og dermed beskytter vores øjne fra det skadelige blå lys.

Ved brug af vores briller kan du indenfor kort tid derfor opleve blandet andet:

◦ Bedre søvn
◦ Mindre træthed
◦ Sundere øjne
◦ Mindre hovedpine/migræne
◦ Mindre stress som følge af sundere døgnrytme


Og ikke mindst et par tidsløse briller til netop DIN stil, som samtidig øger din daglige perfomance.