VI VIL BESKYTTE
DIT HELBRED MED STIL

HVEM ER VI?

Historien om TEGO startede da to barndomsvenner fra Danmark slog sig sammen for at forebygge et af de største problemer, som den hurtig udviklende teknologi truer os mennesker med.

Vi har gennem årene beskæftiget os med hver vores gren indenfor teknologi, design, mode og sundhed i form af studie og selvstændig beskæftigelse. Eftersom vi begge døjede med søvnløshed, trætte øjne, hovedpine grundet den øgede skærmtid vores beskæftigelse krævede, satte vi os sammen for at smelte vores kompetencer sammen for at skabe en stilfuld løsning mod skadeligt blåt lys. 

Vores koncept tager udgangspunkt i at tilbyde briller, som forebygger helbredstrusler fra det blå lys, så du kan følge med teknologien i din dagligdag uden at gøre skade på dit helbred. Samtidig tilbyder vi en række æstetiske briller, som giver dig mulighed for at udtrykke dig i dit daglige formåen.

Navnet ‘’TEGO’’ stammer fra latin og oversættes til ‘’at beskytte’’.

VORES VISION

De fleste mennesker i dag ejer en smartphone, et tv eller andet elektronik, som vi ugentligt bruger flere timer at kigge på – om det så er i forbindelse med arbejde eller fornøjelse.

Skærmtiden i hele verden stiger i takt med at teknologien verden rundt udvikler sig, og det medfører flere symptomer end nogensinde før.. Søvnproblemer, svimmelhed, trætte øjne og meget mere.. Det vil vi forebygge!

Vores vision er at skabe de perfekte briller mod skadeligt blåt lys  – udover den forebyggende egenskab som vores produkter besidder, vil vi også kunne tilbyde produkter med et stilfuldt design, som kan bæres i enhver anledning

BLIV EN DEL AF TEGO FAMILIEN OG BESKYT DIG SELV MOD SKADELIGT BLÅT LYS